Hvordan foregår en session og hvor mange?


Hvordan foregår en session?

En session varer ca. 2 timer og er en kombination af dyb bindevævs-massage og nænsom lyttende berøring med bevægelsesvejledning og vejledning i at lytte til de signaler, vi får fra os selv. Der arbejdes med en bevidst opmærksomhed på muskel-arbejdet omkring leddene “og symmetrien i hele kroppen”.
Du deltager ofte selv med langsomme ”guidede”bevægelser, som stimulerer og vækker musklernes indbyrdes samarbejde.

Oftest foregår massagen på briks, men også siddende eller stående fordi det er der, vi tilbringer vores hverdag og kompenserer for spændinger og ubalancer.

Du er som klient opmærksom, aktiv og reflekterende, både under sessionen og når du forlader klinikken, da nye hensigtsmæssige vaner indarbejdes i din dagligdag.

I 10 sessioners forløbet har hver session fokus på et bestemt kropsområde: brystkasse og vejrtrækning, balance i fødder og ben, mave og nedre ryg stabilitet, bevægelighed i rygsøjlen osv.

Nye muligheder i at sidde, stå og gå bliver udforsket og afprøvet.

Hvor mange sessioner?

Din kropsholdning og måden du bevæger dig på er et resultat af årelange vaner. Det vil derfor være urealistisk at forvente en omfattende forandring på kun en eller to sessioner. Men du kan sagtens både vælge og få noget ud af en enkeltstående session eller et kortere forløb. 

Et omhyggeligt designet forløb er bygget op over 10 sessioner, og er en slags brugervejledning til din egen krop.Terapeuten arbejder med dig for systematisk at genoprette og afbalancere hele bevæge-apparatet. Ved blot at fokusere på enkelte symptomer, ændres der måske ikke på de underliggende årsager. F.eks. kan smerte i hofteleddet komme af en kollapset ankel og en akavet gang, som kan være begyndelsen på ryg og nakke problemer.

Flere Billeder

Tilbage til Strukturel integration

TIL TOPPEN